Bu ev taşıma şikayeti hakkında Evden Eve Nakliyat Şikayet yorumu:

  • İnternetten bulunan çoğu firmanın müşteri memnuniyeti, uzman kadro gibi kelimelerle kendini övmesi normal.Kimse kendini kötüleyemez.
  • İnternetten bulduğunuz ve website kalitesi düşük firmalardan , yol kenarındaki korsan nakliye araçlarından uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.
  • Her koşulda elektronik eşyalarınızı kendiniz taşımaya öncelik veriniz.


Şikayet içeriği:

İnternetten baktığınızda; "uzmanından monte işlemleri - hasarsız nakliye garantisi - işini iyi bilen uzman kadro - malın değerine göre sigorta memnuniyetsizlik durumunda para iade garantisi koşulsuz şartsız müşteri memnuniyeti garantisi Oftaş Nakliyat" reklamlarıyla göz boyayan, telefonda da aynı yalanları tekrarlayan Oftaş Nakliyat ile 15 Ocak cuma günü evimi taşıttım.



Yazılan ve taahhüt edilenlerin tam tersi bir manzarayla karşılaştım. Uzman personel tanımıyla hiç alakası olmayan elemanlara "dikkat edin kırılır" dedikçe "bir şey olmaz ilk kez taşınıyorsun galiba" cevabını aldım ve arkamı döndüğümde yine aynı şekilde ambalajlamaya devam ettiler.

Yeni eve geldiğimizde ise büyük eşyalar hariç her şeyi bir odaya yığıp kendi malzemelerini alıp fatura veya herhangi bir belge vermeden gittiler. Sanki çöpe atar gibi birçok eşyamı poşete doldurmuşlar. Çalışma masasındaki defter kitap vs. her şeyi çöp poşetine doldurmuşlar. Bir diğer poşete klavye, mause, ayakkabı, dantel örtüler bir arada atılmış. Banyo dolabı ve çekmeceler içindekilerle bantlanıp taşınmış ve her şey dökülmüş ve yer değiştirmiş. Bilgisayar ve monitörün kendi kutularını verdiğim halde boş kutu ayrı monitör ayrı getirilmiş. Sandığın içindeki kırılacak vazo çerçeve vs. çıkartılmadan içine uydu alıcısı da atılmış ve öyle taşınmış.

Birçok eşyam kırılmış veya deforme olmuş. Bu kadar kötü ambalajlamadan dolayı bulamadığım uydu alıcısını sormak için şirket yetkilisini Atilla Bey’i aradığımda ise bana orda bir yerdedir işte bak her yere dedi. Baktığımı fakat bulamadığımı, elemanlarına sormasını söyleyince "napacağız senin uydu alıcını alıp" diye terbiyesizleşti. Kısacası uzman kadro yok, ambalajlama çok kötü, sigorta yok, bu işten hiç anlamayan bir firma ve müşteri memnuniyeti umurlarında değil.

nakliye şikayet linki: tıklayın