Bu ev taşıma şikayeti hakkında Evden Eve Nakliyat Şikayet yorumu:

  • Daha önceleri dediğimiz gibi; Horoz bir lojistik şirketidir ve eşya taşımacılık hizmetleri vermez.
  • Ve ayrıca şehirlerarası evden eve nakliyat işleri için çok sağlam bir firmayla çalışmanız gerekir.
Şikayet içeriği:

Mayıs 2009’da Antalya'dan İzmir'e 2 ev (kendimin ve annemin evi) olarak taşınacaktık. Diğer ucuz nakliye şirketleri eşyalarımızı kırar diye daha güvenilir Horoz Nakliyat’ı aradık. Bize eksperini göndereceklerini, ona göre bir fiyat verileceğini söylediler.



Eksperleri geldi. Uygun fiyatlı olsun diye 2 evi tek kamyona sığdırmaya çalışacaklarını, sığmazsa zaten bizden ikinci kamyonunda parasını alacaklarını söylediler. Buna inandık ve eşyalarımızın 2 kamyonla taşınacağını zannettik.

Tek nakliye kamyonu getirdiler. İkinci kamyon nerede diye sorduğumuzda bir kamyona sığdıracaklarını söylediler. Eşyalar sığdı ama herhalde eşyaları taşıyanların eşyalarımızı bir pres yapmadığı kaldı. Biz iki kamyon için para verdiğimizi söylediğimizde güya Horoz Nakliyat eksperi olan ''Antalya'da bulunan Suntaş Nakliyat’ın sahibi'' bize tek kamyona sığdığını ve ikinci kamyona gerek kalmadığını söyledi.

İzmir'e eşyalarımız vardı. Klimamız başta olmak üzere birçok eşyamız kırıldı. Horoz Nakliyat nedense bundan sonraki bölümlerde hiç muhatabımız olmadı. Suntaş Nakliyat’ın sahibi ile yaptığımız görüşmeler ve kavgaya, hakarete varan konuşmalar sayesinde klimanın tamir masrafının bir miktarını alabildik.

Bu olaylar cereyan ederken ilk başta Horoz Nakliyat sayfasından aldığım telefonu tekrar aradım. Bana kendilerinin evden eve nakliyat yapmadıklarını ileterek göz göre göre yanlış söylediler.

nakliye şikayet linki: tıklayın