Bu ev taşıma şikayeti hakkında Evden Eve Nakliyat Şikayet yorumu:

  • Ek para talep etme olayları nakliye sektöründe çok görülür.
  • Bu yüzden nakliyat sözleşmesi yapıp,özel şart olarak 'ek para istenmeyecek' maddesini koyunuz.


Şikayet içeriği:

3 oda 1 salon ev taşınması için telefonla önceden Ekşioğlu nakliye firması ile anlaşılır. 500 TL’ye artı hiçbir masraf olmayacağı konusunda sözler alınır. Evin 7 senelik ev olduğu ve malzemelerin çokluğu konusunda bilgi verilir ve gerekirse nasıl bir kamyon çağırılacağı konusunda ziyaret etmeleri istenir. Tüm eşyalar önceden kolilenir ve sadece gardıropların indirilmesi yetecek hale getirilir. Taşınma günü gelir.



Evin ancak yarısını taşıyacak kadar bir nakliye kamyonu gelir. İlk kamyon yüklendikten sonra bu fiyata taşınmayacağı, ikinci bir 500 TL verilmesi gerektiği söylenir ve senaryo oynanmaya başlanır. Firma aranır ve daha önce sözler veren insanlar artık yan çizmeye başlarlar. Aradan tamamen çekilip çalışanların "görülmesi" gerektiğinden bahsedilir. Arada "kırıp dökebilirdik" tehditleri savrulur. Sinir krizlerinin ardından 650 TL’ye anlaşılır.

Sonuç olarak 2 seferin tamamı 6’da biten -ki yaklaşık 1,5 saati pazarlık yaparak geçti- iş için tüm gün stres yaşatan, fazla para koparmak için elinden geleni yapan, kesinlikle ve kesinlikle mağdur etmeye yönelik bir strateji izleyen anlayış. Hem çalışanları için hem müşterileri için. Anlaşmadan önce bir defa daha düşünün.

nakliye şikayet linki: tıklayın