Bu ev taşıma şikayeti hakkında Evden Eve Nakliyat Şikayet yorumu:

  • Telefonla konuştuğunuz firmaların %90'ı atıp-tutmakmaktan başka birşey yapamaz.
  • Daha önce dediğimiz gibi şehirlerarası evden eve nakliyat işleri büyük bir tecrübe ve organize olmayı gerektirir.
  • Ayrıca işçi sınıfını tanımlarken hamal kelimesi kullanılması pek hoş bir değil diye düşünüyoruz.
  • Evden eve nakliyat sektöründe zamanı iyi kullanmak çok önemlidir.Bunu yapabilen çok az firma mevcut.


Şikayet içeriği:

27 Ocak 2010 tarihinde Ankara Cebeci’deki evimizin Kocaeli Derince ilçesine taşınması için Başkent Nakliye firmasıyla anlaştık.Nakliye ücreti 700 TL ve evden eve nakliye olarak taşıma gerçekleştirilecekti.



Buradan yüklenip orda tüm eşyaların kurulması ve yol süresi 8 saat olarak hesaplamıştık. Sabah saat 10 da gelip hazır olan eşyaları yüklemeleri gerekirken saat 12'de gelindi ve dedikleri gibi hiç de profesyonel bir ekip değildi gelenler. Amele pazarında toplanan hamallardı bunlar.

Neyse ev yüklendi, saat 1:20 de Ankara’dan yola çıkan araç akşam saat 20:30 da anca Derince’de olmuştu ve Ankara’da ki yükleyen kişilerin yerine bu sefer Kocaeli’nde 2 tane kahvede oturan adam getirilmişti eşyaların taşınması için. Sadece kamyon şoförü vardı.

Başkent Nakliyat’tan hiç bir yetkili yoktu. Aradığımızda yetkilinin cebine ulaşılmıyordu. Çünkü kapatmıştı. Gelen eşyaların zaten nerdeyse hepsini biz kolilemiştik. Sadece büyük eşyaları kurup gideceklerdi ama ne bunları kurmasını bilen yada bu işten anlayan kimse yoktu.

Eşyalarımızı ve kolilerimizi eve bırakıp çekip gittiler. Hala bir çok kolimizden kırılan eşyalar çıkıyor. Hiçbir şeyi de kurmadılar.Sözleşme yapacağız dediler ama sözleşmede yapmadılar. Verdikleri hiç bir sözü tutmadılar.

nakliye şikayet linki: tıklayın