Bu ev taşıma şikayeti hakkında Evden Eve Nakliyat Şikayet yorumu:

  • Horoz firması bir lojistik şirketidir ve evden eve nakliyat hizmetleri yoktur.
  • Bu yüzden bu tamamen bir taşeron firmadır.
  • Aşağıda şikayet edilen firma Cansızoğlu Nakliyat'tır.Horoz Home yada Horoz House ismini de kullanırlar.
  • Evden eve nakliyat firmalarının çoğu kırılacak eşyalarının paketlenmesinde gazete kullanır.Bu bir sorun teşkil etmez.Çünkü gazeteler diğer kağıtlara göre daha güvenlidir ve ayrıca israfında önüne geçilmiş olunuyor.



Şikayet içeriği:

Eksper evi gezdi, inceledi. Bize ballandıra ballandıra hizmetlerini anlattı. Her şey paketlenecek, evden eve nakliyat asansörü gelecek v.s. Evimizi taşıtmak üzere Horoz Home ile anlaştık. 100 TL’de kapora verdik. Sözleşmeyi imzaladık. Biz kırılacak evsafta gördüğümüz birçok elektroniği, mutfak eşyasını, elbiselerimizi başımıza gelecekleri bilmiş gibi daha önce küçük bir nakliye ile götürmüştük. Evi de mobilyalar, büyük beyaz eşyalar hariç neredeyse tamamen paketlemiştik.



21 Şubat sabahı 7.30 en geç 8.00'de geliriz demelerine rağmen 9.00'da geldiler. Ancak gelenler Horoz değil Cansızoğlu Nakliyat diye bir firma. Hemen eksperi arayıp durumu sordum. "Onlar Horoz personeli, kamyonun üzerinde yazanlara bakmayın, Cansızoğlu’da Horoz demek" v.s. Bu durumu kabul edemeyeceğimi söyledim.

Eksper bir dolu hakaretle 100 TL'yi yakacağını, v.s. sıraladı. Israrlı olunca Horoz Nakliye logolu bir kamyon göndermeyi kabul etti, ancak personeller paketlemeye başlasın dedi. Ancak biz paketleme malzemelerini görünce hatamızı anladık. Eşimle özenle aldığımız mobilyaların bir kısmını kirli balonlu paketlere sardılar (yarısı açıkta kalacak şekilde). Kıra döke dolapları demonde ettiler.

Kendilerinden malzeme getirmek yerine, bizim evdeki çarşafları, gazeteleri kullanıp paket yaptılar. Gittiğimiz yerde önce nakliye asansörü kurulmaz buraya dediler ve ekstra para istediler. Sonra vazgeçip asansör kurdular. Eşyaları kıra döke çıkardılar. Sonuç, sıfır. laminant parkeler oyuldu, yeni boyalı duvarlar çizildi. Salon takımının ahşap kolları yerinden çıkık, gümüşlük ve vitrinin aynası kırık, dolapların arkası oyuk v.s.
Bizimle taşınma sırasında sürekli kavga edildi. Hatta bazı eşyalarımız kayıp. Eksper sonra birkaç avizemizi getirdi. Biz hata yapmışız dedi. Ancak kırılan dökülen için "zaten bir şey kazanmadık, helalleşelim" dedi. Bugün Sulh mahkemesinde dava açıyorum.

nakliye şikayet linki: tıklayın