Bu ev taşıma şikayeti hakkında Evden Eve Nakliyat Şikayet yorumu:

  • Kanserojen olduğu iddaa edilen siyah poşetler çoğu nakliye firması tarafında kullanılır.
  • Bu siyah poşetlerin kanserojen olduğunu söylemek doğru değildir.Çünkü son derece kaliteli poşet markaları genelde kullanılır. (ör: koroplast gibi )

Şikayet içeriği:

İstanbul Trans Nakliyat şirketi ile Ataköy'den Acıbadem'e evimi taşıttım. Taşınmanın önceki günü bir eksper yollayıp evinize bakıyorlar. Sakın o kişiye inanmayın, tamamen yalan dolan. Sanki çok özen gösteriyormuş gibi her şeyi inceleyip size yapacaklarını anlatıyorlar, siz de oh ne güzel, her şey temiz, düzenli ve sapa sağlam hal olacak zannediyorsunuz.



Ertesi sabah saat 7.30 da evinize 4-5 adam geliyor, ellerinde artık her yerde yasak olan kanserojen siyah poşetler var. Çekmeceleri kolilerin içine olduğu gibi boşaltıyorlar. Gelen adamlar Türkçe bilmiyor, kolilerin üstüne saçma sapan yazılar yazıyor. Nakliye kamyonuna eşyalarım sığmıyor. Tam 3 gün sonra kavga gürültü getiriyorlar. Kolilerin içinde ki bir sürü şey kırılmış. Tuvalet fırçası ile diş fırçası aynı kolide, bağlanmamış bile, açıkta duruyor.

Kesinlikle bu firmanın internet sitesine, evinize gelen ekspere inanmayın. Kendiniz taşının daha iyi. Ayrıca adamlara niye kırdın diye kızınca, üstünüze yürüyorlar, can güvenliği bile yok.


nakliye şikayet linki: tıklayın