Bu ev taşıma şikayeti hakkında Evden Eve Nakliyat Şikayet yorumu:

  • Şehirlerarası ev taşıma firmalarının çoğu kargo usulü taşımacılık yaparlar.
  • Yani sizin eşyalarınız dışında başka birilerinin eşyaları da araca konulur ve en çok tercih edilen şehirlerarası nakliye şeklidir.Çünkü hem ucuz, hemde ( işini iyi yapan bir nakliyeci için ) özel taşımalar kadar kaliteli.


Şikayet içeriği:

Şehirlerarası nakliye işim vardı.Bunun için İzmir’de bulunan nakliye firmasını internetten incelediğimde kalite belgeleri bulunduğu için güvenilir bir yer olduğunu düşündüm. Bozyaka şubesindeki D.. beyle telefonla anlaşmamızda bütün eşyalarım sigortalı olduğunu bir hasar olursa sigorta tarafından karşılanacağını söylediler. Taşınma günü anlaşmamızdaki şartların aksine 4 kişi yerine 2 kişi geldi.

Sabah saat 9’da işe baladılar. Akşam 6’ya kadar küçücük evimi ancak toplayıp nakliye kamyonuna yüklediler. Yola çıktıktan sonra ertesi gün sabah araç sabah 9’da gelmesi beklenirken saat 14:00’de geldi.Bilgim dışında yoldan başka birinin eşyalarını da nakliye için aynı kamyona yüklemişler.

Araçta başka eşyaları görünce çok şaşırdım. Buzdolabım sol tarafı göçmüş, yatak odası mobilyam çizik içinde. 47 inç LCD TV iç ekranı tamamen çatlayıp kullanılamaz duruma gelmiş. Firma yetkilisi D.. Beyle görüştüğümde sigortayı arayın dedi. Sigortadan şu yanıtı aldım; Eşyalarım sadece aracın kaza yapmasına karşılık sigortalanmış.

Yani kendi elemanlarının hamal gibi taşıma hatası olmasından kaynaklanan zararı firma ödemiyor. Bu zararı hiçbir şekilde üstlenmiyorlar. Bunlar dışında vitrinimin bir parçası TV ünitemin aparatları evime gelmedi. Onlarda kamyonda kalmış. Hala bana ulaştırılmadı. Telefonda sözlü anlaşmamızda ki taahhüt ettikleri hiçbir şeyi yerine getirmediler.

nakliyeci şikayet linki: tıklayın